Drustvo SENA
Senine butične delavnice

Se odvijajo vsak teden v Kulturnem domu Bistrica ob Dravi. Namenjene so vsem, ki bi se radi preizkusili v svojih ročnih in rokodelskih  spretnostih. Vsaka delavnica ima svoj sklop. Tako je za vsakogar nekaj.
Delavnice orientalskega plesa

Potekajo vsako sredo in so namenjene vsem, ki radi plešejo. Delavnice orientalskega plesa, ki jih izvajamo v okviru društva, so poleg prijetnega druženja namenjene tudi dvigu gibalne kulture, spoznavanju novega, osebnostni rasti in ponovnemu doživljanju življenjske radosti.
Poleg dela na sebi in radostnega gibanja se je izoblikovala skupina SLADKI DATELJ, ki je pripravljena svoje veselje podariti tudi drugim in ima za sabo že lepo število nastopov. Navdušeno se srečujemo tudi s sorodnimi skupinami in pripravljamo skupne projekte. Če vas zanima, da bi poskusile, lahko pridete katerokoli sredo, zaplešete z nami, potem pa se odločite, ali se boste vrnile.
Slikarske delavnice

So na programu društva SENA v zimskih mesecih in potekajo v prostorih društva SENA v Kulturnem domu, Bistrica ob Dravi. Povdarek delavnic je na slikanju z uporabo različnih slikarskih tehnik (akril, olje, pasteli...).
Fotografija in multimedija

Potekajo vsak petek:  fotografija in multimedija. Aktivnosti potekajo v prostorih Društva Sena v Bistrici ob Dravi. Če pride do spremembe lokacije, bodo udeleženci obveščeni. Prijave za delavnice in aktivnosti sprejemamo na mailu: drustvo.sena@gmail.com