C 2006-2021 Društvo za kakovost življenja SENA.
Povezave
Če uporabljate to stran se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov.               Spoznajte več.
Drustvo SENA
Senine butične delavnice

Se odvijajo vsak teden v Kulturnem domu Bistrica ob Dravi. Namenjene so vsem, ki bi se radi preizkusili v svojih ročnih in rokodelskih  spretnostih. Vsaka delavnica ima svoj sklop. Tako je za vsakogar nekaj.


Slikarske delavnice

So na programu društva SENA v zimskih mesecih in potekajo v prostorih društva SENA v Kulturnem domu, Bistrica ob Dravi. Povdarek delavnic je na slikanju z uporabo različnih slikarskih tehnik (akril, olje, pasteli...).


Delavnice plesa

Potekajo vsako sredo in so namenjene vsem, ki radi plešejo. Delavnice orientalskega plesa, ki jih izvajamo v okviru društva, so poleg prijetnega druženja namenjene tudi dvigu gibalne kulture, spoznavanju novega, osebnostni rasti in ponovnemu doživljanju življenjske radosti.


Fotografija in multimedija

Potekajo vsak petek:  fotografija in multimedija. Aktivnosti potekajo v prostorih Društva Sena v Bistrici ob Dravi. Če pride do spremembe lokacije, bodo udeleženci obveščeni. Prijave za delavnice in aktivnosti sprejemamo na mailu: drustvo.sena@gmail.com